Redigerer Serverflytning

Spring til navigation Spring til søgning

Advarsel: Du er ikke logget på. Din IP-adresse vil blive offentligt tilgængelig, hvis du foretager nogen ændringer. Hvis du logger på eller opretter en konto vil dine redigeringer blive tilskrevet dit brugernavn, og du vil få flere andre fordele.

Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.

Nuværende version Din tekst
Linje 1: Linje 1:
Den server der hoster geowiki er ved at være noget utidssvarende. En [http://www.hetzner.de/en/hosting/news/sonderaktion-root-server-ds-3000-zum-sparpreis DS-3000] var OK for 6 år siden, men udviklingen har gjort den til et stykke ganske bedaget isenkram. Så [[Bruger:Wegge|jeg]] er ved at migrere til en nyere server med betydeligt mere kapow. Det betyder - neturligvis - at geowikien holder flyttedag på et ikke nærmere defineret tidspunkt indenfor en til to måneder. I den forbindelse laver jeg en længe tiltrængt opdatering af Wiki-softwaren, hvilket bringer den op på en niveau der stort set svarer til den version som wikipedia bruger.
+
= Ny side =
  
Den største ændring vil nok være den visuelle editor, der gør det noget simplere at redigere siderne.
+
== Overskrift ==
 +
Her har vi noget brødtekst. Og noget mere tekst.
 +
 
 +
Og så starter vi lige et nyt afsnit....

Bemærk venligst at alle bidrag til Testwiki er at betragte som udgivne under Attribution-ShareAlike 4.0 International (se Testwiki:Ophavsret for detaljer). Hvis du ikke ønsker at din tekst skal udsættes for nådesløse redigeringer og at den kan blive kopieret efter forgodtbefindende, så skal du ikke placere den her.
Du lover os også, at du selv har forfattet teksten eller har kopieret den fra en public domain-kilde eller en tilsvarende fri kilde. Læg aldrig materiale her, som er beskyttet af andres ophavsret uden deres tilladelse!

Afbryd Hjælp til redigering (åbner i et nyt vindue)