Forskel mellem versioner af "Serverflytning"

Fra Testwiki
Spring til navigation Spring til søgning
m (Wegge flyttede siden Ny Side til Serverflytning: Af hensyn til screenshot...)
(Ombrydning og færdiggørelse af halv sætning.)
Tag: visualeditor
 
Linje 1: Linje 1:
Den server der hoster geowiki er ved at være noget utidssvarende. En [http://www.hetzner.de/en/hosting/news/sonderaktion-root-server-ds-3000-zum-sparpreis DS-3000] var OK for 6 år siden, men udviklingen har gjort den til et stykke ganske bedaget isenkram. Så [[Bruger:Wegge|jeg]] er ved at migrere til en nyere server med betydeligt mere kapow. Det betyder - neturligvis - at geowikien holder flyttedag på et ikke nærmere defineret tidspunkt indenfor en til to måneder. I den forbindelse laver jeg en længe tiltrængt opdatering af Wiki-softwaren, hvilket bringer den op på en niveau der stort set svarer til den version som wikipedia bruger. Det giver adgang til en række
+
Den server der hoster geowiki er ved at være noget utidssvarende. En [http://www.hetzner.de/en/hosting/news/sonderaktion-root-server-ds-3000-zum-sparpreis DS-3000] var OK for 6 år siden, men udviklingen har gjort den til et stykke ganske bedaget isenkram. Så [[Bruger:Wegge|jeg]] er ved at migrere til en nyere server med betydeligt mere kapow. Det betyder - neturligvis - at geowikien holder flyttedag på et ikke nærmere defineret tidspunkt indenfor en til to måneder. I den forbindelse laver jeg en længe tiltrængt opdatering af Wiki-softwaren, hvilket bringer den op på en niveau der stort set svarer til den version som wikipedia bruger.
 +
 
 +
Den største ændring vil nok være den visuelle editor, der gør det noget simplere at redigere siderne.

Nuværende version fra 24. apr 2014, 07:13

Den server der hoster geowiki er ved at være noget utidssvarende. En DS-3000 var OK for 6 år siden, men udviklingen har gjort den til et stykke ganske bedaget isenkram. Så jeg er ved at migrere til en nyere server med betydeligt mere kapow. Det betyder - neturligvis - at geowikien holder flyttedag på et ikke nærmere defineret tidspunkt indenfor en til to måneder. I den forbindelse laver jeg en længe tiltrængt opdatering af Wiki-softwaren, hvilket bringer den op på en niveau der stort set svarer til den version som wikipedia bruger.

Den største ændring vil nok være den visuelle editor, der gør det noget simplere at redigere siderne.